Крашеные доски. Часть 4

Филипп Родионов
Omnipotens acterne Deus, qui totam creaturam…condisti in laudem tuam honorem tuum…et ministerium hominis, oro per…ineffabile nomen tuum ut genium meum.

Я не уверена, что это ЛЮБОВЬ.