Я до тебе на свитанку

Наталья Пивень
Я до тебе на світанку,
я до тебе уночі,
я до тебе щодня зранку
все відшукую ключі...
Все про тебе через простір,
через вітер, глибину
розмірковую в цю осінь
несподівану…
Я з тобою забаганка,
ніжна, лагідна біглянка,
я шалена і покірна,
войовнича я і мирна…
Я політ твій і натхнення,
я без імені і ймення…
Я з тобой така жива -
все для тебе ці дива…
22.10.08