Вiршували вищи сили

Мириассаель
Вiршували вищи сили,
Викривали таэмницю,
Вiтри по обличчу били,
Виходили на криницю

Вилiтали, зорi били,
Видиралися на сонце.
Вовки на калюжи вили,
Вiдкривалося вiконце..

Вирiшали, свiтло пили.
Визнавали що кипить.
Виникали бiлi жили.
Ви не знали як болить..


22:00     8 декабря 2008г.