Кохання мо

Юлия Лукьянова
Кохання моє…
П’янке моє, шалене!
П’ю тебе пригорщами,
Мов цілюще зілля,
Занурююсь у тебе з головою!
Плачу й сміюсь,
Гублюся й знаходжусь…
Навіть сум твій, кохання,
Дорогий, мов золото.
Мов осінній золотий сум,
Коли небо прозоре і чисте.
Сонце в зеніті і журавлиний ключ.
Кохання моє…
Ти – голубінь неба.
А я в ньому – жайворон.
А в мене – крила,
А в крилах – сила!
Ти – пісня в горах,
Ти – роса на узліссі.
Мій вічний політ.
Мій мікрокосм.
Веселка
у кутику
уст…