Коханка

Наталья Пивень
 

Я коханка твоя,
А хіба це погано
Головне лиш одне
Я для тебе – кохана.
 
Я коханка твоя,
І при чому тут люди,
Є у тебе сім’я,
Та Господь нас розсудить.

Я коханка твоя,
А любов - то не воля,
Хіба вибрала я те,
Що кинула доля.

Я коханка твоя,
Пристрасть, ніжність, розлуки
Ти надія моя,
Вічний гріх, вічні муки.
22.10.2007