Осень

Наталья Пивень
          
Осінь… Неба синяя блакить…
Зупинись ще трохи, ще хоч мить.
Осінь… Лист тужливо шелестить.
Ну, затримайся ще трошечки, ще мить.
Осінь… Перша паморозь спішить.
Зупинись, не йди, молю, ну, хоч би мить.
Осінь… Крик останній журавлів.
Хоч на мить залишся в пам’яті моїй.
Осінь… Просідь, а не сивина,
Ще хоч трошки, хоч хвилиночка одна.
Осінь… Прохолода, вітру біг.
Зупинив, напевно, якби міг…
17.10.2007