А я хочу

Наталья Пивень
А я хочу з тобою, мій ніжний,
у осінній барвистий ліс,
щоб хапати повітря свіже,
щоб мене на руках ти ніс.
Щоб тримати твої долоні,
щоб відчути твоє тепло.
Між дубів, і осик, і кленів,
щоб кохатись усім на зло...
Ліс віддасть нам свої аромати –
терпкуваті, осінні, хмільні,
такі лагідні і дурнуваті -
і ми вип’ємо їх одні...
23.10.2005