Дромэса мэ латхьём пэтало...

Исроэл Некрасов
***

Дромэса мэ латхьём пэтало –
Нэво пэтало адава,
Гилы, со чирикло багала,
И проста романэ лава.

Карик мро дром ман прилыджяла?
Родав, конэскэ тэ отдав
Пэ бахт ада нэво пэтало,
Ада гилы и миро лав.