Вiдчуваeш?

Юлия Лукьянова
Відчуваєш?
На долоні з тихим дзвоном
Пада сніг.
Ти чекаєш.
На осонні трохи сонний
Тане сміх.
Просто неба
Задивився, зажурився
Молодик .
Йду до тебе, -
Ти згубився? Заблудився?
Зовсім зник?!
Під прозорим
Простирадлом шоколадна
Прийде ніч.
Поряд – зорі,
Притулились, залишились
Віч-на-віч.
Дотик ночі
Навіває, колихає
Тихим сном.
Сині очі
Закриває, застилає
Полотном.
…Я сьогодні
Знов злечу в безмежні далі
Уві  сні!
І в долоні
Знов зберу рясні коралі,
Та пісні.