Дылыно

Исроэл Некрасов
ДЫЛЫНО

Багала дылыно пэ гаса,
Ёв сал и про ґэра кхэлэл.
Эй, морэ, ту палсо багаса?
Ивья, никон тут на шунэл.

А мэ кхэлава, мэ багава,
И мангэ на сы дукхано.
Пэ манушэндэ чюнгардава.
Ту бага, бага, дылыно.