Сльози лiки

Татьяна Левицкая
Поплачте зі мною,
Сльози – то ліки.
Вони знищують кам’яні мури.
Поплачте зі мною
До спокою, втіхи.
Хай згинуть страждання-тортури.

Заспівайте сумної,
Щоб сльози котились.
Не соромтесь схлипів, зітхання.
Заспівайте сумної,
Щоб народились
З жалю щирі ридання.

Заридайте зі мною
До роси краплини,
До кращої в світі години.
Заридайте зі мною,
Бо ваші сльозини –
Душі цілющі перлини