***

Татьяна Левицкая
Від хати до хати вузенька доріжечка,
Від душі до душі безмежне море,
Поміж нами палюча свічечка,
Не згасай, наша пристрасна зоре.

Світ нам у темні години,
Хай квітне любов і живе,
Від серця до серця хай лине
Сяйво її золоте.

Хай буде щасливий початок,
Хай буде щасливий кінець,
Від долі до долі у спадок
Людяність щирих сердець.