Кай э рэка шуминэла...

Исроэл Некрасов
***

Кай э рэка шуминэла,
Кай прастала о паны,
Чяёри зрадя брэгостыр
Ангрусты сумнакуны.

На ров, гожо, на ров, драго,
Ту явэса бахталы.
Тукэ мро ило отдава,
Лэса лэ ада гилы.