День янголятка

Элена Агония
Твій день народження вже скоро,
Напевно ти уже готовий,
Побачити цей білий всіт,
Який мені, на жаль, набрид.

Ти - наше щастя,наша радість,
Ти - загадковіша цікавість.
Ти є майбутнє, є життя,
Ти є любов до забуття.


Ти є створінням,дякуй Бога,
Моя чарівніша небога.
Терпи, мій любий, дуже скоро,
Побачимось, дитя, з тобою.