Нас ння

Ольга Воля Рева
         Людина – зернина:
         Душею росте,
         І прийде година –
         Відійде пусте,

         До сонця, до неба
         Потягне росток,
         Бо є в нас потреба
         В шляху до зірок.

         Якби тільки знати,
         Що дух не гнилий
         І де результати
         Посіяних мрій.

                2007 г.