Глаголосiння

Хейли Грепс
У Вас на лінії: „Альо- о” -
У мене : „Леле”.
У Вас на лінії: „Хелло” -
У мене: „Дзень- дзень”.

У Вас на лінії – лекційні матер’яли.
У мене – зшиточок з малюночками ляльок.

Я подзвоню сьогодні лялечці блакитній.
Вона для мене звісно часу має.
Вона послухає моє глаголосіння.
Зроню росинки – в небесах насіння.


picture Nanny Luysterburg\Today I am a small blue thing