Sade...

Âëàäèìèð Õîðîøåâñêèé
“Smooth operator, smo-o-o-th operator”,
Yeah, it’s so rhythmic and so incredible…
What are you doin'? Yes, I can feel you,
How wish I see you – “ma’am Phsyhodelia”!

Not so much beauty, nor very perfect,
But I’d be lucky be on your bossom…
My brown girl – come to me, baby,
I wanna see you – we'll be so happy!..