Мэ забистрав мирэ дрома...

Исроэл Некрасов
***

Мэ забистрав мирэ дрома,
Вэша барэ, ивитка бэрги,
Тэ глэмба рэки, крэнта брэги.
Мэ забистрав, со мэ камам,

И на полава, кон мэ сом.
Заблэндындёмпэ мэ дро форо.
– Со ту родэс, кай джяса, морэ?
– Со тэ пхэнав? Мэ на джином.