Чилав вастэса вэткица, мри пхэнори...

Исроэл Некрасов
***

Чилав вастэса вэткица, мри пхэнори,
И латыр попрастана мирикля.
Карик лыджяна тут дрома ромэнгирэ?
Сыр ту дживэс, савэ багас гиля?

И радынэл конэс кана тро гожыма?
Амэнгэ светинэла кхаморо,
Тэ джяс амэ яваса, но палсо ж амэ
Рознашадям амаро бахт дро дром?