Мандэ йо ило дукхал...

Исроэл Некрасов
***

Мандэ йо ило дукхал,
Мурдыя ужэ дывэс.
Лэ гитара, збага, пшал,
Збага, морэ, романэс.

Кай ту сан кана, мро мал?
Мэ дживав, и ту дживэс.
Со явэла? Збага, пшал,
Збага мангэ романэс.