Шуминэла вэшоро...

Исроэл Некрасов
***

Шуминэла вэшоро.
Крэнцынэлпэ мро шэро.
Мэ росхачкирава яг,
Чён дыкхал, сыр парно якх.
Мэк калёла болыбэн,
Собы тэ дыкхав черґэн.
Мри черґэн, прияв и бэш
Манса палэ яг дро вэш.