La dolce vita

Хейли Грепс
...........продолжение диалога с Татьяной http://www.stihi.ru/2008/11/29/384


Йохан Штраус і ми летимо
Софіти у зірках. Казкове кіно.
Весілля Мірабели і Ела.
Горілиць падаймо.
Біля землі зупинімось.
Зарегочемо і знову угору
Стрибаймо.
Ось твій тюльпан і мій нарцис.
Наш танець квітів
У цім садочку в літі.
Тріпочуть крильця,
І вітер тріпоче
Твоє і моє волосся,
І шати прозорі,
І ти у колоссі,
Мій Еле,
Твоя Мірабела
У маках п’янких,
нікого не треба нам в вальсі
і тільки emperor
вінчає нас в сонячнім дні!