ГРА

Анатолий Таран
Чую і навіть
Вві сні
Хрусти небесні
І гурки.
А блискавиці
Рясні
Граються в хаті
У жмурки.

Гри не боюся.
А втім
Знаю, що
Врази затяті.
Як починається
Грім,
Гнеться покрівля
На хаті.

Явно,
І вже не вві сні,
Бачиться
Небо окате.
А блискавиці
Рясні
Все ще
Тораються хати.