Пишу листа

Анатолий Таран
 
Над нами вжэ кепкуэ ос!нь
А я тоб! пишу тиста.
Не дочекаэшься. Ще й дос!
Писання - справа не проста.
! не до шани...Щодо шани
Скажу в!дверто: до пори
Добово гепають каштани
На асфальтован! двори.
Пишу листа. Ще досить кисню.
Пишу таэмно ! щораз
Слова складаються у п!сню
Та п!сня - зовс!м не про нас.