Я - людина

Анатолий Таран
До небес
Підіймаиму очі,
Ятріє в очах,
Доки віеук
Узбічча толоче,
А мій подих
В мені не зачах.

І - чудово
Що лиха не маю,
Що мріі
Рядяться рясні,
Щодо пісні...
Іі одчуваю
До казковості.
Навіть - у сні.

Вже доведено часом,
Добою,
Без кінця
В середовищі літ:
Я - людина.
Я Всесвіт - за мною.
На мені
Обертається світ