З Днем народження

Евгений Лаврентьев
Вітаю всіх присутніх тут на святі!
Ми зібрались всі разом, як рідні,
Щоб привітати Наталку і Золіну,
З їх Днем народження сьогодні і завжди!

Бажаємо вам сестри щирого Кохання! –
Тієї вічної, Христової любові,
Яка відкрилась через покаяння –
На зустріч к Богові ідіть в покорі.

Не забувайте вашої Батьківщини,
І пам’ятайте рідних вам людей,
Стосується Наталки і Золіни,
В обох країнах є люди для людей!

А взагалі бажаємо вам Щастя,
Здоров’я міцного завжди!
Долайте в радощах нещастя,
Живіть в достойному житті!
2002