9-й манжет

Алексей Яценко Краснянский
Likralitas liberalitate peri.

Spealor, ferior ut efferar.

Inopem me copia fecit.

Facile ex amico inimicum facies, cui promissa non reddas.

Bonus vir semper tiro.

Stultus crescit amor nummi, quantum ipsa pecunia crescit