Про що?!

Кольорова
Тихо.Опинись у світлі фар зіркових.
Не кажи нікому про ігри питань зимових.
Зупинись. Поглянь. Стрічки літають,
Може нас з тобою скоро теж впізнають?
БіжимО. "Ти крикнеш в небо?"
"Так, ти знаєш...Все для тебе."
Море трав. Солодкий поцілунок.
Квіти польові..."Тобі дарунок".
Посмішки. Ті карі очі.
І у мріях знов до ночі.