Ще не листи

Леся Романчук
Чекаю Вас. І кличу. І нема.
Ви так далеко. Ні, Ви так глибоко.
За нами рання радісна зима
Спостеріга насмішкуватим оком.

Між нами ланцюжок листів проліг,
Ще не слова, лиш почуття одверті.
І тане цей веселий білий сніг
На довгому блакитному конверті.