Не Аполлон ЯС

Степаненко Василь
Аполлон и Дафна, Джованни Баттиста Тьеполо, Лувр

Не Аполлон

Не Аполлон я.
А це не Дафни вінок.
Гілка берези.

Стан обнімаю.
Листя шепоче мені.
Коси пахучі.

Тобі складаю пісні.
Ти моє горе.
Лаврів не треба мені.
Тільки любові.

Не Аполлон

Не Аполлон я.
А это не Дафны венок.
Ветка березы.

Стан обнимаю.
Листья шепчут мне.
Волосы пахнут.

Тебе слагаю песни.
Ты моё горе.
Лавров не надо мне.
Только любви.