Спитав П кассо у Моне

Уменяимянету Этоправопоэта
Спитав Пікассо у Моне –
Чому малюєш ти не так?
Повчивсь би трохи у мене.
Підвищі свій митцевий фах.

Хіба ж російской це рядне
Можливо, друзі, сповісти?
Дививсь як ступінь Клод Моне
На тії жахлиї холсти!


Мама говорит, что это влияние Бажана.
Не читал его.