Мрii про Марiю

Вячеслав Сирин
Трапилося так, Маріє,
Що тепер і назавжди
У моїх самотніх мріях
Лиш, моє кохання, ти!

Ну а ти про це все знаєш,
Як я мрію уночі.
Не кажи, що не кохаєш!
Краще смійся і мовчи!

Мрію я лише про тебе,
Всі мої жадання — ти!
Де мені дістать тепер би
Спокій для моїй душі?

О, якби я був байдужим
До твоїх очей, краси —
Не страждав би ніччю дуже…
«Та невже?» — відповіси…

Серпень, 2006