Гефест

Степаненко Василь
Гефест

Кував він зброю
і кував прикраси.
От тільки
пояс вірності не встиг
для Афродіти викувати вчасно.

Гефест

Ковал оружие
и украшение ковал.
От только
пояс верности не успел
для Афродиты виковать вовремя.