Вечоровi Ремiнiсценцii

Ингвар Олафсон
"хто був малим, той має пам’ятати"
-------------------------Св. Синявський

хто був малим,
той має пам’ятати
як мліє котик
посеред кімнати
у колі сонячнім,
як кроленята
пухнасті кульки
гріються у пазусі малого
хто був малим,
той має пам’ятати
дорогу та калюжі,
а в них кораблики з кори...
а у саду "вишневім коло хати"
два равлики...
і їм байдуже,
що двоє дітлахів
на їх шляху будують міст
і буде піст
зимовий
для них і янголят,
що граються на вже зіпрілім листі
вони щасливі, бо пречисті
як двійко кошенят,
що ловлять сонячний промінчик...
Амінчик, мила, спи...

:)

©2008 Інґвар Олафсон