На свiтi е такi мiсця

Татьяна Левицкая
http://makrus-studio.com/node/576


Святі місця на світі є –
Прозорі, чисті, мов озерця,
Лиш там загоїться твоє
Ошукане, тривожне серце.

Дитячих ласощів земля
Цвіте жасмином коло хати.
Всміхається, мов немовля,
Ні з чим її не порівняти.

На світі є такі гаї,
Що подорослішали з нами,
І я за покликом землі
Лечу услід за журавлями.

За ніжністю у дивину,
В казкове марево бабусі.
В росі купаю сивину,
Щоб знову мати коси русі.

Щоб знову в тополину даль
Підвести осяйне обличчя.
Я прислухаюсь, та, на жаль,
Окрім землі, ніхто не кличе.