Про Хiлларi i Бiллi

Леся Романчук
Їдуть Хілларі і Біллі
В своїм лімузині.
Коли раптом у машини
Скінчилась бензина.

Заїжджають на заправку.
Поки заправляли,
То господар із Хілларі
Любо розмовляли.

Від'їхали. І питає
Біллі у дружини:
- Звідкіля ти його знаєш,
Жінко, поясни-но?

Лімузин гойдає тихо,
Неблизенька путь.
- То моє кохання перше,
Джонні його звуть.

Усміхнувся радо Біллі:
- Бач, як пощастило,
От пішла б за нього заміж, -
То б машини мила,

І бензином заправляла
Мої лімузини.
А тепер ти – президента
Самого дружина!

 - Не змінилося б нічого! -
Мружить очка сонні.
Просто президента Штатів
Тоді звали б Джонні!