Я ловил тебя ночью

Степаненко Василь
*
Я ловив тебе вночі
в квітті снів –
не піймав.

Стук у хату – я побіг,
щоб зустрі…
Ти прийшла?!

Відчинив тобі вікно…
Де ти, де?!
Та дарма.

Упіймав цілунок ві…
Тру щоку,
тебе нема…

*
Я ловил тебя ночью
в цветение снов –
не поймал.

Стук у дверь – я бегу,
Чтобы встре…
Ты пришла?!

Я открыл тебе окно…
Где ты где?!
Но напрасно.

Поцелуй словил я ве…
Тру щеку,
А тебя нет…