Рецензiя до збiрки Кадзин

Анатолий Драбрезир
Анатолiй Драбрезiр – вкотре заявляє про себе, як талановитий творець, якому здається немає рівних у вправності використання надбань світової поезії.
Збірка «Кадзин» включає в себе форму японського вірша – танка і являє п'яту збірку поезій автора.
Як ми можемо впевнитися, танка вдалися Анатолію. Він відчувши дух довершеності японської поезії, зумів поєднати непересічну українську образність із східним символізмом та чіткістю, строгістю форми, що і дало той результат, що ми називаємо вдалим твором, не побоюся цього виразу – вдалим до геніальності.
       Олег Лісняк
       поет