Лiкуйся

Бондарь Александр
Ти докладаєш зусиль до деградації нації,
Читаючи Дар’ю Донцову в місцевому транспорті,
Слухаючи Руки Вверх чи Вєрку Сердючку,
Дивлячись відео з порно, де батько ґвалтує дочку.
Вірячи, що у світі колись, та все ж буде чудово,
Не докладаючи рук, ідей і, звісно, любові.

Ти переконуєш, що таке зараз в нас покоління,
Що не вірують в Бога, не звикли збивати коліна,
Що ще пару років і світ заполонить раса Емо
І винищить суїцидом не інтелігентну богему,
Що скоро кінець усьому, настануть години ратні.
Сонечко, йди в психлікарню, лікуйся, доки безплатно.