Напиши мне всего лишь слово

Степаненко Василь
       *
       * *


Напиши мені лише слівце.
Я до нього листок домалюю –
І народиться так деревце,
Яке в душу свою поселю я.

Мені усмішку ти намалюй,
Якщо втішного слова немає.
Я до неї свою притулю
І всміхнуся – мене упізнаєш.


       *
       * *

Напиши мне всего лишь слово.
Я к нему дорисую листик –
И родится так деревце,
Что у душу свою поселю.

Мне улыбку хотя нарисуй,
Если слов утехи нету.
Я к ней свою притулю
Й улыбнусь – узнаешь меня.