Знайомий незнайомець

Ирина Крыжановская
Скажи, чи побачу я тебе ще?
Чи назавжди ти з мого життя щез?
Чи почуєш ти моє "Привіт!"?
Чи відкриєш знову ти мій світ?
Чи дозволиш доторкнутись до долоні?
Чи даси поцілувати очі сонні?
Скажи, чи мене розбудиш рано вранці
Телефонним голосом, можливо справжнім?
Чи вплетеш мені в волосся пальці?
Чи знайдеш мою зорю у небі нашім?
Чи твоє відчую дихання гаряче?
Чуєш, в самоті у мене серце плаче?
Як гадаєш, скільки я без тебе проживу?
І чи проживу я взагалі без тебе?
Мрію цю допоможи не втратити живу!
За життя летіти в небо треба.
Мій знайомий незнайомець, розкажи...
Чи щасливим ти у цьому світі жив