Твои мысли - моими словами

Надежда Гордиенко
Я квітку рози,
Що у мене на столі,
боюся потривожити диханням.
Вона стоїть, й нагадує мені,
Про ту людину, яку я кохаю.
Я відчуваю дотик ніжної руки,
Яка торкається долоні -
І думаю, то хто ж із нас,
Чи я - в тобі, чи ти -
У моєму полоні.