Запрошення для Святого Миколая

Валентина Черняева
Миколай, заходь в світлицю!
Подарунки в рукавицю
Поклади для дітлахів,
Щоби кожний з нас зрадів!

Готувались ми до свята,
Вивчили віршів багато,
Вишивали рушнички,
Фартухи і сорочки.

Встигнеш ти по всіх адресах?
Пішки ти, чи на колесах?
До осель заходь усіх,
Де діток лунає сміх.