Що потрiбно поету?

Леся Романчук
Хто б із нас сумнівався
у реальності фей!
Та Орфеєвій лірі
все ж потрібен Орфей.
А Еоловій арфі
необхіден Еол.
Що ж потрібно поету?
Пачка гумки «Дірол»!
От ішла б собі заміж,
народила дитя,
Бо жувать краще, аніж
белькотіть без пуття!