Зустр1в тебе у юност1 далек1й...

Геннадий Сивак
Еммі.

Зустрів тебе у юності далекій,
Та закохався в очі чарівні,
Летять роки над нами, як лелеки,
Хоч скроні підкорились сивині.

Я пам'ятаю усмішку прозору,
Чарівну, ясну, мов вишневий цвіт,
Нашу весняну, зорянову пору,
Коли ми не були в полоні літ...

Ось покладемо долі на терези...
Вже голови прикрив пухнастий сніг,
Чи пам'ятиєш, як поїли нас берези?
Наш час пробіг, мов блискавка пробіг...

І вже несуть у вирій швидкі коні,
Не треба, навіть, підганяти їх...
Життєві крила - милої долоні,
В обіймах прокидаюся твоїх...

Автор Геннадій Сівак.
8 березня 2006 року.