Шалене кохання

Дайм Смайлз
Як сполох яскравий шалене кохання,
Відразу душа затремтить.
І дуже прискоренним стане дихання,
І в серці пожежа горить.

Як сонечко ясне воно зігріває,
Приємні кохання лучі.
Не знає i спокiю той, хто кохає,
І навіть не спить у ночі.

Як важко словами його описати,
Від Бога дане почуття.
Це щастя велике шалено кохати,
Тому що любов - це життя.