Новий Г мн Укра ни

Надежда Гордиенко
Ми народ – і в цьому наша сила –
Ми єдині в славі і труді.
Наша ненька – рідна Україна –
Ми повік не зрадимо тобі.
       Ти відкрий усім народам світу –
       Всі свої багатства і красу.
       Будь як мати, для якої діти –
       Рідні всі, що на землі живуть.
Ми збудуємо палаци – і не в мріях,
Ми сміливі задуми всі втілимо в життя.
Наша ненька – рідна Україна –
Мудра й справедлива – будь жива!

3.07.2008 Гордієнко Надія Іванівна