хочу до тебе...

Мирослава Данканич
я відчуваю: ти любиш мене.
навіть століття нехай промине -
все ще любитимеш...

навіть кріз товщу самотніх віків
пам’ять росте до сьогоднішніх днів:
так - ти ще любиш!..

мов ті птахи по світах розлетілись,
спомини споминів десь загубились -
плач на півнеба...

важко нарізно... сумую, чекаю,
все ще надіюся, вірю, кохаю!
хочу до тебе...