Filio...

Ни Но
(to Л.Ю.)

Є відомості,
що небо
зібралося падати
і битися об землю.
що стиглі ягоди.
є відомості…
себе - рятувати втечею…
бо небо надумало падати.
яструби спечені…

і небо впаде.
вчора вранці
прийшло попередження:
"задраяти вікна,
не гаяти часу… до вечора
зібрати усе необхідне.
помітити: "зречення".

можлива дезинформація.
треба підтвердження"

Є відомості,
що небо зібралося падати,
а там помирати
на вавілонських пагодах.
є відомості...
себе - рятувати втечею…
бо небо надумало падати.
хмари приречені…

______________
І знову прийшло попередження:
– всі у підвали!
Коротким піввидихом відповідь:
– місця замало…

і тихо іду на подвір'я.
собі
повторюю:
можлива дезінформація...
…Patria, Gloria…
15.06.08