коханнячко

Искандер Кю
моя божественна Квіла, ти вище за біль
твій голос звучить в моїй голові
що звихнулася на тобі
моє серце тріпоче тому що твій образ завжди в мені
слова мої разом з високими технологіями
проходять крізь все моє тіло
щоб увійти до твого буття
ти так привертаєш мою увагу
потяг мій до тебе безперервний і радісний
коханнячко моє